dijous, 3 de gener del 2008

Tornada a casa

Snif, snif, aquest era el sentiment que em recorria el cos en el moment de baixar del Costa Fortuna; snif, snif, aquest és el sentiment que tinc ara després d'haver recordat aquell creuer; quedava el més dur, si per anar de casa a Savona es va fer llarg, tot i la il·lusió, ni us imagineu el pal que fa tornar, bus fins a Milano - Malpensa, 3 hores, espera a l'aeroport, 2 hores, vol fins a Barcelona, 2 hores més, bus fins a Figueres, 1,5 hores i finalment retorna a Castelló, 15 minuts. ETERN, la il·lusió que ens havia portat d'anada i que feia més lleugera l'espera, en aquesta ocasió no ens acompanyava, ben al contrari, no hi era, i a més, sensacions com la fatiga que durant els darrers 10 dies no havíem experimentat, apareixien de cop i volta amb una intensitat desmesurada, però que hi farem, paciència i a esperar la propera ocasió, a veure quan hi haurà la oportunitat. Quan vam arribar a l'aeroport del Prat, vam acabar la tradició amb unes Sant Miquel, a l'Empordà som més d'Estrella, però que hi farem, cervesa és cervesa, i de fet aquesta també és d'aquí, o sigui que ja n'hi ha prou.

En fi, tot el que comença, acaba, però això si, el repetiria sense pensar-m'ho, va ser el meu primer creuer, però quin creuer, a veure on tocarà la propera vegada.
Aquí s'acaba aquest viatge d'onze dies pel nostre mar, el "Mare Nostrum", la Mediterrània, bressol de grans civilitzacions plenes d'història, diferents cultures, 6 països i tres continents, sol, pluja, vent, excursions organitzades i excursions per lliure, cotxe, bus, avió, tren, metro i sobretot vaixell, que més es pot demanar? Doncs que no s'acabi tan aviat.
Espero que aquest relat us hagi agradat, desitjo que aquesta explicació pugui ser útil per algú que s'animi a fer alguna cosa similar, tant a creuers com a les destinacions. Seguiré afegint documentació mentre en vagi trobant, però sempre serà sobre el que hem viscut la meva família i jo, sobre experiències i no sobre llibres; els llibres es poden comprar, això nostre s'ha de viure, per tant, si algú desitja saber més, només cal que em deixi algun missatge i li respondré amb molt de gust. Gràcies per la paciència de llegir aquest blog i repeteixo, espero que us hagi agradat.

2 comentaris:

Marta ha dit...

Te felicito por este blog, gracias por compartir con nosotros este viaje tan chulo,espero que hayas disfrutado mucho recordando. Un beso y gracias

Doncs en Quim, és Clar!! ha dit...

Gracias a los que os habeis interesado, todavía me queda más información y algunos videos que tengo que montar todavía, si acaso si hago más aportaciones lo iré publicando en mi otro blog, un beso.